Merhaba isteklerimizi bir arada toplayarak bunlara çözüm üreterek ihtiyaçları olan kişilere çözüm bulabiliriz diye düşünüyorum.
Kendi isteklerimi sizlere soruyorum istekleri olan konunun altına yazsın lütfen.
resimdeki ;
Mutfağa Yazdırma
Sipariş İptal
Hesabı paylaştır
Adisyon Detayı gibi özellikleri nasıl ekleyebiliriz.
paket serviste müşteri bigilerini resimdeki gibi nasıl belirgin hale getirebiliriz
adisyonu girdikten sonra onayla kapat düğmesin altında bulunan , “nakit” ve “kredi kartı” ile hızlı ödeme nasıl yapılır.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba elinizde güzel düzgün bir veri tabanı varsa paylaşır mısınz bende yapmaya çalışyıprum ama yapamıyorum desteklerinizi bekliyorum. iyi pazarlar
merhaba mutfağa yazdırma işlemini tam anlayamadım , resimli anlatma şansınız var mıdır?
birde arkadaşın dediği gibi bi veritabanı varsa çok güzel olur herkes için
[image]
[image]
function mtel(tel){
if (tel.length==10) {tel = tel.replace( /(\d{3})(\d{3})(\d{4})/, '0($1) $2 $3' ) }
else {tel = tel.replace( /(\d{3})(\d{4})/, '0(212) $1 $2' )}
return tel}
function siparis(ads){
var ids = sql.Query("SELECT TOP (1) Tickets.Id FROM TicketEntities INNER JOIN Tickets ON TicketEntities.Ticket_Id = Tickets.Id WHERE EntityName in ('"+ads+"') AND Tickets.IsClosed = 1 ORDER BY TicketEntities.Ticket_Id DESC").First;
return sql.Query("SELECT …
şu konunuzdaki , son sipariş ve sipariş bilgileri gözükmüyor , “müşteri infoyu nereye gireceğiz” ve altta bahsetmişsiniz ,
“Paket servis de bulunan Detay kısmına
Müşeri ara daki Detay kısmını kopyala yapıştır”
diye onu nereye yapıştıracağız gösterir misiniz teşekkürler
o konuda herşey detaylı anlattım konuda resimle de destekledim
1 Beğeni
system
Kapattı,
Kasım 13, 2024, 4:30ös
9
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.