SambaPos Geliştirme İstekleri

Merhaba isteklerimizi bir arada toplayarak bunlara çözüm üreterek ihtiyaçları olan kişilere çözüm bulabiliriz diye düşünüyorum.

Kendi isteklerimi sizlere soruyorum istekleri olan konunun altına yazsın lütfen.

1. resimdeki ;
  • Mutfağa Yazdırma
  • Sipariş İptal
  • Hesabı paylaştır
  • Adisyon Detayı gibi özellikleri nasıl ekleyebiliriz.

yan bilgi

1. paket serviste müşteri bigilerini resimdeki gibi nasıl belirgin hale getirebiliriz
    üst bilgi

2. adisyonu girdikten sonra onayla kapat düğmesin altında bulunan , “nakit” ve “kredi kartı” ile hızlı ödeme nasıl yapılır.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

normal hesap yazdırma gibi bi eylem kuralları kullan mutfak görevini seç

4.62. Tüm Siparişleri İptal Etme – SambaPOS Knowledgebase

2.4.4. Hesap Yazan veya Ödeme Alan Garson Tutanaklara Nasıl Kaydedilir? – SambaPOS Knowledgebase

5.1.9.a. Adisyona Kişi Sayısı Nasıl Seçilir? – SambaPOS Knowledgebase

soru sor ekleyip tutarı kişi sayısına böl

image
“Uygulama Alt başlığını Güncelle” eylem tiplerinde çıkmıyor - İstekler - SambaPOS Destek

Hızlı Ödeme Al Ve Gorson Butonları - İstekler - SambaPOS Destek

1 Beğeni

merhaba elinizde güzel düzgün bir veri tabanı varsa paylaşır mısınz bende yapmaya çalışyıprum ama yapamıyorum desteklerinizi bekliyorum. iyi pazarlar

merhaba mutfağa yazdırma işlemini tam anlayamadım , resimli anlatma şansınız var mıdır?
birde arkadaşın dediği gibi bi veritabanı varsa çok güzel olur herkes için

2.3.14.d. Yeni Adisyon Yazdırma Görevleri Nasıl Düzenlenir Tanımlanır? – SambaPOS Knowledgebase

Adisyon Şablonu yerin mutfak Şablonu seçin

1 Beğeni

şu konunuzdaki , son sipariş ve sipariş bilgileri gözükmüyor , “müşteri infoyu nereye gireceğiz” ve altta bahsetmişsiniz ,

“Paket servis de bulunan Detay kısmına
Müşeri ara daki Detay kısmını kopyala yapıştır”

diye onu nereye yapıştıracağız gösterir misiniz teşekkürler

o konuda herşey detaylı anlattım konuda resimle de destekledim

1 Beğeni

Eylemler

Otomasyon Komutları

Kurallar

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.