Yazıcıdan fiş çıkmıyor

Mevcutta Aclas Pp7 yazıcı kullanıyoruz mutfak ve bar sipariş fişleri ayrı çıksın diye yeni bir yazıcı almaya karar verdik aynı model bulamadığımız için Palmx ZJ 8330 termal pos aldık fakat sınama sayfası ve bilgisayar üzerideki yazıların çıktısını alabiliyorken SambaPOS üzerinden fiş/çıktı alaamıyoruz. İşin garibi Aclas printerde aynı şekilde çıktı vermiyor. İkisininde driverleri tam windows üzerinde aktif olarak kullanılabiliyor.
2. Yazıcı gelince yazdırma görevlerinden kategorileri ikiye bölmüştüm onu haricinde bir değişiklik yapmadım. Eski haline de getirip denedim fakat ne yaptıysam olmadı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler, iyi günler

Ethernet yazıcı ise İp adreslerini kontrol etmeni tavsiye ederim

İp de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü normalde çıktı alabiliyorum sadece SambaPOS üzerinden çıktı alamıyorum

hata mesajı nedir?
Yazdırma görevi doğru yapılandırılmış mı?

Hata mesajı almıyorum sorunda orada.
SambaPOS yazdırmayı tamamlamış gibi devam ediyor. Yazdırma sırasına birşey düşmüyor ama

Yazıcılar kısmında demo yazıcı seçerek notepad ile test eder misiniz. Yazıcıya mı gönderirken sorun çıkıyor yoksa yazdırma ayarlarınızda mı sorun var.

Bütün seçeneklerde denedim ama bir sonuç alamıyorum

Notepad yazdırmayı test ettiğiniz? Ettiyseniz ne sonuç aldınız notepade demi yazmadı daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi anlar ve sorunu kısa sürede çözeriz Yusuf bey ?

Ürün yazici tiplerinde 2 yazıcıda bütün seçenekleri denedim fakat yine olmuyor.
Ama masa hesabı yazdirabiliyorim her iki yazicidada

Yazdırma görevlerinde yaptığınız ayarları eski haline getirerek deneyin muhtemelen yukarda belirttiğiniz yazdırma görevlerindeki ayarlarınızı yazdırmayı engelliyor.

Problem çözüldü sağolsun @Banned uzaktan bağlanıp çözdü problemi k teşekkürler iyi günler

2 Beğeni

Siparişleri Mutfağa Yazdır görevinin adını Siparişleri Bara Yazdır olarak değiştirmiş arkadaşlar, görev adını bulamadığından kural çalışmaz hale gelmiş.

3 Beğeni