Ürün Resimleri Terminallere Gitmiyor

Arkadaşlar selam, Kolay Gelsin
Ana Terminal üzerinden menüme resimleri ekledim, kaydettim, Logomu da ekledim ama ne terminallerime ürün resimleri gidiyor nede giriş logom, Sambaposları kapayıp yeniden açtım, mesaj sunucuları bağlı, Veritabanı da bağlı, ayar yapabiliyorum diğer terminaller için ama resimleri gönderemedim
Yardımlarınızı bekliyorum bu konuda

Ana Bilgisayardaki resim dosyasını terminallarada kopyala adres server gibi olsun…

4 Beğeni

Merhaba,

Resim dosyanızı paylaşım verin.

SambaPOS içerisinde resim yollarını paylaşım adı ile vermeniz durumunda diğer bilgisayarlarda bir işlem yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Örnek: \server\klasor\resim.jpg

1 Beğeni

teşekkür ettim
işimi halledebildim :slight_smile:

\\server\klasor\resim.jpg şeklinde olması gerekiyor Veyselim gardaşım, syntax hatası var :slight_smile:

1 Beğeni

Düzenledim Teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

3 tane ters slash yapmazsan forum dili anlamıyor, bu yüzden düzeltemiyorsun.

Bence anlayan anlamış işini çözmüştür bunu anlayıp yapamayan kişinin zaten destek alması gerekmektedir :slight_smile:

3 Beğeni

O zaman GO GO GO ???

Çok yakında SambaPOS GO’yu Beta olarak test edebileceksin inşallah :slight_smile:

3 Beğeni

Böylece bekliyoruz …

2 Beğeni

Logo dışında her şey çok şık duruyor :slight_smile:

1 Beğeni

veysel bey selam yaptığımı sandım ama olmadı, dosya paylaşımına açık klasör, diğer terminallerin görmesini nasıl sağlayabilirim

Gönder bir logo onu yerleştirelim, konsept bir tasarım varmı ?

Paylaşım ile uğraşmayın, her masa açtığınızda networke yük getirecek ve anlık yavaşlamalar yaşarsınız, en iyisi ana makinadaki klasörün aynısını terminallerde de oluşturup ilgili resimleri bu klasöre yapıştırmaktır.

c:\menufoto\kebaplar\kusbasi.jpg
c:\menufoto\kebaplar\patlican.jpg

vs …

1 Beğeni

Şuan için bunlar mevcut beta ile daha şık bir logo paylaşılacaktır.

4 Beğeni

anladım tamamdır
teşekkür ederim

Peki birşey daha sormak istiyorum bu farklı bir konu ama, müşteri kasaya gelip sipariş vericek, masaya tıklamadan yeni varlık ekranında nasıl ürünleri gösteririm, tüm ürünlerim Gel Al mantığında olucak ürünleri eklicem ekrana ve ödeme alıcam sadce bunu nasıl yaparım

Hızlı Satış adında bir departman oluşturup Adisyon Oluşturma Metodunu Adisyon Oluştur olarak seçmeniz yeterli. Extra bir işleme gerek yok.

1 Beğeni

dediklerinizi yaptım ama ikinci departman olunca görünürde hem sunucu hemde ön kasa için seçtiğim halde görülmüyor