İlginç olan nedir @Banned bey. Depo adresini veren sambapos bayisi. İzni olmadan burada yayınlamam ne kadar etik olur. Ben de bilginin paylaşılmasından yanayım, fakat siz de hoş görürsünüz ki kendime ait olmayan bir şeyi size nasıl vereyim. Ben size izin alayım izin verirse niye olmasın seve seve demişim.
Ali bey o arkadaş her kimse depoladığı bilgilerin %75 ini burada sizin bizim paylaşımlarımızdan edinmiştir. Bazı bayilerin buradan aldığı bilgileri fahiş fiyatlarla müşterilere sattığı bilgisi de duyumlarımız arasında. Farkındaysanız burada 3-5 kişi haricinde pek bilgi paylaşımı yapan yok. Bu türlü bilgi depolayıp paylaşmama fikri olan kişler bana ilginç geliyor ve kendimi kullanılmış gibi hisssediyorum. Topluluğa açık paylaşmasa bile burada Bayiler başlığı altında paylaşılabilir. Bizde paylaşımlarımızı bundan sonra gözden geçiririz.
@Banned bey aynı sıkıntıdan dolayı ben de kaç defa isyan ettim. Buranın paylaşım ve yardımlaşma platformu olduğunu kaç kere savundum. Ben de sizinle aynı fikirdeyim inanın, size sadece izin alıp sormam gerektiğini söyledim bana neden kızıp paylaşımlarınızı bundan böyle gözden geçiririz diyorsunuz.
Siz de böyle yaparsanız, diğer arkadaştan ne farkımız kalır bizim de. Ben paylaşımdan yanayım ve de gerekeni de yapacağım emin olun.
@Omer_Tekin hocam nedir sorun? Ne hata mesaji aluyorsunuz? Datenbank turkce mi? Ne yapmak istiyorsunuzda ne sonucu cikiyor… Gibi sorularin cevaplarini detayli sekilde yazarsaniz tahminen cozume ulasmak daha kolay olur.
Online Services kısmına urlyi kopyaladım fakat güncelle butonuna basınca herhangi bir uyarı vermiyor ve konfigürasyon görevi gelmiyor. 5 dk arayla güncelle deyip SambaPos u reboot ediyorum ama sonuç değişmiyor.
Tek tek ekleyip kendime göre düzenlemeleri yaptım çalışıyor sorun yok, yalnız tek sorun adisyon kapatıldıktan sonra kapanan adisyonlar eskilere bakmak istediğim zaman pasif oluyor, onu nereden etkinleştireceğim.
Aktiftir siz muhtemelen modülü yüklemeden önceki adisyonlardaki işlemleri görmek istiyorsunuz.
Modülü yükledikten sonraki eski veya yeni adisyonun tutanağını tutar.