Termal Yazıcı Önerileri

Windows 10 da sambapos ile çalışabilecek en i yi termal yazıcı markası/modeli nedir sizce? v5 almadan önce v4 kullanıyordum hugin yazıcılar ile birlikte, ama biraz eskidiler

En iyi için birşey söyleyemem. Windows da kullanılabilen tüm yazıcıları kullanabilirsiniz Fiyat performans için xprinter veya birch t3 kullanabilirsin.

1 Beğeni

Aslına bakarsanız termal yazıcı markası ne kadar çok olsa da temelde ürüticileri aynı. gprint diye bir firma üretiyor. sizin hugin marka yazıcılarda gprint firmasınıın ürünleri. bugun alacağınız herhangi bir marka yazıcıda büyük ihtimal gprint üretimi olacak. tabi gprint bunları üretirken ithalatçı firmanın isteklerine göre ürettiği için illaki farklılıklar olacaktır. xprinter tavsiye edebilirim bende.

2 Beğeni

Denediğim 5-6 farklı marka var ama Xprinter cihazlardan daha memnun olduğumu söyleyebilirim. Sam4S markası da güzel ama fiyat / performans olarak Xprinter iyidir.

1 Beğeni

bende yaklasık 8 senedır tık deme den posbank yazıcı kuklanıyorum a9 ve a10 cıhazları kulandım sadece bırtanesınde termal kafa degıstırm,dım onun dısında bır sorun yasamadım dıye bılırım belkı bu gılgının faydası olur