Sunucu bilgisayar yanında bulunan yazıcı ile hesap yaz komutunda mutfak yazıcısı da yazdırıyor

3 farklı bilgisayar ve 3 farklı yazıcı kurdum. Yazıcılardan biri mutfak yazıcısı (siparişler mutfağa), diğerleri kasada bulunan (kasa hesap yaz) diğeri de Terminal1 (terminal1 hesap yaz) şeklinde kurulumlarını yaptım. Siparişler mutfağa yazıcısı ip ile çalışıyor. Diğer yazıcılar data kablosu ile bağlı. Siparişler mutfağa yazdır komutunda sorun yok. Terminal1 hesap yaz ve kasa hesap yaz tıkladığımızda, hem bilgisayar yanında bulunan yazıcıdan ürün fiyatını içeren adisyon formatında yazdırıyor, hemde mutfakta bulunan yazıcıdan fiyat olmayan sipariş formatında yazdırıyor. Bunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar,

İlk kurulumu yaptığınızda yazdırma ayarlarınız belirttiğiniz yapıya yeterli. Mutfak yazıcısını tüm bilgisayarlara kurarak Mutfak Yazıcı olarak isimlendirin SambaPOS yazıcılar kısmında Mutfak yazıcısını seçin.

Server ve terminal bilgisayarınızda yazıcılar USB kablo ile bağlı ise isimlerini aynı yapın (Hesap Yaz) adisyon yazıcısını Hesap Yaz olarak seçtiğinizde hangi terminalden hesap yaz butonuna basarsanız oradan çıkacaktır.

Default gelen yapıda bu şekilde tanımlarsanız ekstra birşey yapmadan çalıştırabilirsiniz.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.