Dökümandaki gibi Ürün Eklemelerini, Depo Oluşturma İşlemini, Stok ve Reçete girişlerini yaptım.
Ardından ürünlere özel etiketle depo tanımı yapmaya çalıştığımda, açılır menüde depo isimleri gözükmüyor.
Depo isimlerini elle yazıyorum fakat bir sonuç alamadım. Dökümanları ve forumdaki başlıkları tekrar tekrar okudum ama nerede hata yaptığımı anlayamıyorum.
Merhabalar,
Gönderdiğiniz görseller, dökümanda belirtilen adımlarla karşılaştırıldığında eksik ve hatalı yapılmış görünüyor.
Özellikle, dökümanda reçetenin içerisinde depo seçiminin yapıldığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bu ayarların Ürün Etiketi Editörü üzerinden doğru şekilde yapılması gerekmektedir.
Dökümandaki adımları dikkatlice baştan sona takip ederek işlemleri tekrar uygulayın. Bu şekilde sürecin sorunsuz şekilde çalıştığını göreceksiniz.
Veysel bey teşekkür ederim desteğiniz için,
Sanırım programı ilk açtığım zamanlarda varlık ve menüleri de sildiğim için dökümandaki ayarları teker teker yapmama rağmen depolardan düşüremedim. Onun yerine yeni bir Windows kullanıcısı açıp kurulumu yeni kullanıcıda sıfırdan yapınca düzeldi.
Daha sonrasında o kullanıcının database dosyasını eski database ile değiştirdim.
Şimdilik her şey yolunda gözüküyor. Sadece eski satışlarımı yeni database’e taşıyamadım.