SambaPOS5 altinda yaptigim ilginc seyler

kullanıcı girince günbaşı uyarısı verir

3 Beğeni

1 Beğeni

1 Beğeni

Sambapos kullanan garson yiğenimin fikri, İsteği

1 Beğeni

Buda böyle bişey oluyor daha bitmedi

2 Beğeni

3 Beğeni

SambaPOS V5 PRO Adisyonlar Ekranı

SambaPOS V5 PRO Adisyonlar Ekranı

3 Beğeni

Müşteri tanıtım bilgisayarım için hazırladım bence teşvik edici oldu

3 Beğeni

Rezervasyon Geliştirildi Callerid üzerinden rezervasyon alımı kolaylaştırıldı. Geçmiş ziyaretlerin takibi sağlandı. Rezervasyon son kullanıcıya kapalı olduğu için paylaşmadım ihtiyacı olan bayi arkadaş olursa paylaşırım

2 Beğeni

@TeknoHizmet ben mahsuru yoksa rıca edebılırmıyım acaba.
bu arada aklıma gelmısken eskı no show ları gorebılıyormuyuz bunda .
yenı mısafır rezervasyon yapmıs ama gelmemıs atıyorum 3 defa ( bunu kendımız duzenleyebılecegım sekılde ) kırmızı gorunsun ordakı calısan personel buna gore konussun misafirle daha once 3 defa gelmemıs rezzervasyona sızın rezervasyonunuz yogunluk olursa kaydırılacaktır dıye gıbı gıbı . yada 10 defa rezervasyon yapmıs bu mısafırırımız . hepsınede gelmıs turuncu olsun oncelıklı mısafırdır . ve gelıs tarıhlerı sunlardır gıbı gıbı .

1 Beğeni

Mevcut geliştirmede yok ama ilave edilebilir boş zamanımda istediğiniz özellikleri dahil eder paylaşırım

@TeknoHizmet tesekkur ederım ıyı calısmalar dılerım

Böyle Birşeymi

@TeknoHizmet bu fena durmuyor . faka ii sey sormak ıstıyorum . bırıncısı mesela ayın 14 une rezervasyon yaptınız ( bu arada pc nızın tarıhı 11 gıbı ıdı yanılmıyorsam ) sonra o rezervasyona masa 10 atadınız . sonra posa gırdınız orda gozukuyordu masaya gırdınız sıparıs aldınız hesabı kapadınız . ve rezervasyon gıttı sanırım . ( elbette yanılmıyorsam ) tarıhı gelmeden hatta saat gelmeden buyle bır ıslemın yapılamaması gerekırdı dıye dusunuyorum ( vıdeodan gordugum kadarını yazıyorum ) bırde bır sure deneyıp . ona gore bakmak lazım netıcede onemlı olan aktıf olarak durumların nasıl gelıstıgı .

emegınıze saglık tesekkur ederım

Engellenebilir evet mevcut tarih o günün tarihi değilse

@TeknoHizmet hatta saat ’ te gelmedıyse engelemek lazım yoksa oglen 12 masaya atama yaptın malesef ılk o masaya oturan musterıde rezervasyon kayblecek .
bırde mesela aksam saat 18 rezervasyon cıktısı almak garsonlar ıcın yada ısı takıp edenler ıcn . krokı yada krokısız rezervasyon cıktısı

Önerilerinizle ilgileneceğim

Bu butonuda nasıl eklediğinizi anlatsaydınız yararlanırdık

ilgili kurala gösterdiğimi ekle

Paketçi Yok

bunu ticket listere ekle