SambaPOS5 altinda yaptigim ilginc seyler

Müşteri Sayısı Girme

Müşteri Sayısı Girilmediği Sürece Adisyon Kapanmaz


Siparişleri Masaya Atama Yada Gel Al Yapma Ve Fiyatları değiştirme

2 Beğeni

Uzun zamandır @YILDIZHANPOS arkadaşımızla üzerinde çalıştığımız personel zaman takip ve hakediş raporlarına son noktayı koyduk. Personeller kart okutarak veya pin kodu ile iş başlangıcı yapabilir, çıkış işlemi ise aşağıdaki örnekte yönetici tarafından yapılmakta. Farklı çalışma günlerinde farklı ücret uygulaması da yine opsiyonel olarak eklenmiştir bunu da aşağıdaki animasyonda görebilirsiniz. Haftalık veya aylık çalışma süreleri ve hakediş raporları da eksiksiz ve kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.

5 Beğeni

güzel çalışma olmuş. rica etsem navigasyonda kullandıgınız butonların backraund renk formulunu paylasırmısınız cok hos olmus

resim onlar

2 Beğeni

teşekkürler @YILDIZHANPOS

Buyrun …
Navigasyon.zip (760.5 KB)

3 Beğeni

SambaPOS5 Paket Servis Önce Sipariş Sonra Kaydetme

SambaPOS5 Paket Servis Önce Sipariş Alıp Çıkarken Kaydetme.
Müşteri Kayıtlı ise Siparişi Alıp Kapatır
Müşteri Kayıtlı Değil ise Önce Siparişi Alıp Çıkarken ken Kaydeder.

4 Beğeni

kapatırken mesaj yerine direkt müşteriyi ekleme yaptım
1 Beğeni

2 Beğeni

merhaba serhat bey benim çalıştığım sambapos bayisin den ip telefon talebim olmuştu daha önce oda veysel beyle görüştükten sonra sambaposun ip telefon desteğinin olmadığını söylemişti şimdi görüyorum ki mümkün müş bu konuda sizinle görüşmek isterim

Enver bey yanlışınız var bayinizi kimdir bilmiyorum, fakat ben kimseye imkansız vs. gibi cümleler kurmam SambaPOS genel merkezin bu şekilde bir çalışması olmadığını belirtmişimdir.

4 Beğeni

Bu çalışma Türkiyede sadece firmamız tarafından özel olarak geliştirilen bir çözümdür, SambaPOS merkezin bu çözüm ile ilgili bir çalışması yoktur. Dolayısı ile diğer bayi akadaşın bilgisi olmaması normaldir.

http://www.sistemler.com/vip100-voip-callerid-siparis-sistemi.html

yaklaşık 1 senedir ip telefonlar için caller id mevcut. Hali hazırda kullanan müşterilerimizde var çoklu hat desteği de mevcut. Her hattın araması ekrana düşüyor. Ayrıca bir ip telefon almanıza gerek yok cep telefonunuza düşüyor çağrılar. Kurulumuda cid show kurulumu ile aynı extra herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.

@anon88389631 ustad malesef uygulamayı satan sırket sıstemler soyle bır sıkıntı var sıstemınızı sılersenız veya tekrar lısans almanız gerewktıgını soyluyor .

O uygulamanın geliştirilmesini biz talep etmiştik zamanında, ama isteklerimizi karşılamadı ve fiyat/lisans politikası ve yetenekleri pek cazip olmadığından şu anki kendi çözümümüzü geliştirdik. Hem fiyat/lisans hemde yetenek açısından daha kullanışlı durumda. Her bilgisayara ayrı lisans sözkonusu değil, ses kayıt özelliği ve çağrı geçmişi zaten müşterileri cezbeden en güzel özellik.

Ek olarak cep telefonundan çağrı cevaplamak zaten voip hatlarda standart bir özellik.

ileri tarihli sipariş alma

3 Beğeni

depozito eklendi

2 Beğeni

Merhaba,
Şu zip dosyasının şifrəsi ne?

1 Beğeni
1 Beğeni

Ileri tarihli sipariş alma
Tarih ekleme geliştirildi çıkan ekrandan seçiliyor
Geçmiş tarihe sipariş alımanın önüne geçildi