Müşteri ve Sipariş Geçmişini Silme

Merhaba,
Sadece mevcut kayıtlı müşteri, sipariş ve adisyonları silmek istiyorum.

Yönetim > Ayarlar > Veritabanı Araçları menüsünde altta bulunan Görev Oluştura tıklayıp,
Tüm Verileri Temizle satırına tıklayıp, Görevi Çalıştır butonuna tıklarsam,
Sadece müşteri ve adisyon kayıtları mı silinecek yoksa ürün, menü, reçete, ödeme yöntemleri, yazıcılar, network vs. gibi tüm ayarlar mı silinecek acaba?

Emin olamadığım için sormak istedim. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler

Merhaba,

Hareketleri sıfırladığınızda ayarlarınız, menüleriniz, müşterileriniz, reçeteleriniz gibi alanlara müdahale etmez.

Satış hareketleriniz, depo kayıtlarınız, cari işlemleriniz vs. gibi hareketleri silmektedir.

İyi çalışmalar.

2 Beğeni