merhaba , paketci hesaplarında paketcilerin total hesaplarını nasıl görebilirim tek tek hesaplamak zor oluyor.
En aşğıda bir yere total görme şansım var mı?
merhaba , paketci hesaplarında paketcilerin total hesaplarını nasıl görebilirim tek tek hesaplamak zor oluyor.
En aşğıda bir yere total görme şansım var mı?
Merhaba,
Aşağıdaki adımları uygulayarak kuryelerin üzerindeki toplam miktarları görebilirsiniz.
1- İlk olarak her paketçiniz için ayrı bir rapor oluşturmanız gerekmektedir.
Ana Menü > Yönetim > Raporlar > Rapor Ekle
Benim sisteme kayıtlı kuryelerimin isimleri Paketçi-1, Paketçi-2 ve Paketçi-3 siz raporlarda bu alanları kendi kuryelerinize göre düzenlemeniz gerekir.
Raporları ekledikten sonra gifte belirttiğim şekilde ekranınıza ekleyebilirsiniz.
[:2, 2, 2, 2]
Durum:|{REPORT TICKET COUNT:(TS.Paketçi Adı=Paketçi-1)}|{REPORT TICKET DETAILS:TS.Paket,T.TotalAmount.Sum:(TS.Paketçi Adı=Paketçi-1)}
çok teşekkür ederim yardım kponusunda bir numarasınız her şy için çok teşekkür ederim
iki sorum daha olacak eminim benim gibi bilmeyen arkadaslar için bilgi verici olacak.
Hızlı ödeme butonu için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz;
Para Üstü için belirttiğim adımları uygulayınız;
Ana Menü > Yönetim > Adisyonlar > Adisyon Etiketleri > Adisyon Etiketi Ekle
Görseldeki şekilde etiketi oluşturduktan sonra yazıcı şablonunuza Para Üstü: {TICKET TAG:Para Üstü} eklemeniz yeterli olacaktır.
@veysel güçlü metin para üstünü sol taraftaki masa değiştir , müşteri seç bölümüne nasıl entegre edeceğim
İlişkiler kısmını yıldız yaparsanız belirttiğiniz alanda gözükecektir.
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.