Merhabalar daha öncede yazdım ancak sonuç alamadım senaryo şöyle , müsteri arıyor ve (soldaki)ilk siparişi veriyor ve kapatıyor, sonra tekrar arıyor ve ilave sipariş veriyor (ortadaki fiş) bu fişleri ilave siparişte yazılan ürünü ve eski ürünü(sağdaki )adisyonda göstermek mümkün değilmi, adisyonu kapatınca tek fişte çıkmıyormu(adisyon fişi) ben sonradan hesap yaz diyince en sağdaki çıkıyor. teşekkürler
Merhabalar,
İlk yazdırılan adisyon fişleri, “Yeni” durumdaki siparişlerinizi yazdırmaktadır. Bu nedenle, ilk ve sonradan alınan “Yeni” durumlu siparişler birleşmez, ayrı fişlerde çıkar.
Daha sonra kullanılan “Hesap Yaz” butonu ise durum kontrolü yapmadan, tüm ürünleri adisyon fişine basar.
Eğer isterseniz, “Yeni durumlu yazdırma” işlevini gören eylemleri kurallardan kaldırarak, her işlem sonunda “Hesap Yaz” butonuna basarak tüm adisyonu yazdırabilirsiniz. Bu durumda sadece “Kapat” yerine “Hesap Yaz” butonunu kullanmanız yeterli olacaktır.
İyi çalışmalar.
1 Beğeni
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.