Merhabalar, entegrasyon zorunluluğu sonrasında bir masada iade edilen ürünler olduktan ve masa taşındıktan sonra ürünlerin normal şekilde(iade alınmadan) kapandığını gördüm.
Haliyle hesaplarımda hep eksiler mevcut. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözülebilir yardımcı olabilecek olan var mı?
Merhabalar,
Konuyu pek anlayamadım, görsel yada kısa bir video ile anlatarak detaylandırabilir misiniz ?
Şöyle açıklayayım, bir misafirim geliyor ve masaya sipariş giriliyor, siparişin biri yanlış alınmış ve iade veriliyor yerine başka bir sipariş yazılıyor. ben misafirlerimin yemeklerini aksam hesap yapana kadar başka bir masaya aktarıyorum ve hesap yaparken ikram yapıyorum, fakat ikram yaptıktan sonra iade edilen ürün de ikram ürünlerinin arasına giriyor.
ilk resimde gördüğünüz iadelerden 18:18 olan benim misafirimin yemeği ve yanlış girildiği için iadesini verip masayı başka bi masaya taşıdım. ikinci resimde de görünen yuvarlakla işaretlenmiş olan iade verilmiş olan ürün fakat iade de görünmesine rağmen raporlara fiyatının eklendiğini düşünüyorum. bu yüzden hesap yaparken eksi çıkıyor gün sonu hesaplarında.
DB yedeğinizi destek@sambapos.com adresine gönderebilirseniz inceleyerek bilgi verelim.
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.