Caller id ve musteri portfoyu olusturmak

@veysel @Banned @Sezgin @mehmet arkadaslar senaryo şu ben paket servıs yapmıyorum fakat sunu ıstıyorum caller ıd aldım kurulumu yaptım ama su olsun ıstıyorum
mısafır aradı sıstemde popup cıktı akabınde tıkladım musterı ekle secenegıne gıttı
mısafırı ekledık sıteme ben musterı alanından bır kactane not ekleme alını olsun ıstıyorum sebebıde su mısafırle alakalı notlar alalım mesela sevmedıgı seyler sevdıgı seyler veya kendısı ıle alakalı ozel notlar sevdıgı masa beklentısı gıbı
kackez bızı zıyaret etmıs veyua aramız yada enson ne zaman aramıs gıbı

bu mumkun mudur tekrar yazmak ısterım bende paket servıs yok - ama rezervasyon modulu sısteme eklıdır bu konuda yardımcı olma sansımız varmıdır arkadaslar

1 Beğeni

Merhaba,

Varlık Tiplerinden Müşteriler varlık tipine özel alanlar ekleyerek bu işlemi yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Mümkündür de, tam anlamadım, sizi arayan müşterileri bir şekilde sisteme kaydetmek istiyorsunuz galiba.
Özel alan ekleyerek istediğiniz şeyi yapmak mümkün. Senaryo geliştirilebilir.

@Banned rıca edersem ornekleyebılırmıyız ( nasıl yapabılecegım konusunda ) tesekkur ederım sımdıden

Varlık tiplerinde Müşterileri düzenlemeyi seçin, Özel Alanlar sekmesinde Ekleme yaparak alan tanımına Müşteri Hakkında gibi açıklayıcı bir isim verip kaydedin. Artık yeni müşteri eklerken bu alana müşteri hakkında bilgiler girebilirsiniz.

Senaryo geliştirmekten kastım bir kaç eylem kural ile müşteri seçildiğinde bu bilgileri popup göstermek veya adisyona bunu not olarak eklemek gibiydi.

1 Beğeni

@Banned bey mesela 2 kez arıyor yada enson 3 gun oncede su tarıhte aramıstı bıgı bır seyler yapılına bılırmı mesela popup ıle arama gerceklestıgınde

bu arada arkadaslar cıkan popup sıze buyutme sansım var mı varsa nasıl yapabılırım acaba ?

Popup boyutu ile oynayamıyoruz diye biliyorum, ama diğer dediğiniz durumlar biraz zaman ayırarak yapılabilir gibi duruyor iyi çalışmalar.

Popup dediğiniz şey CallerID popup ise, köşeden çıkan bildirim olarak değilde ekranın ortasından mesaj olarak gösterilebilir ve dilediğiniz gibi boyutlandırılabilir.

Müşterinin bir önceki siparişi de gösterilebilir ama biraz uğraşmak gerek.

@veysel bey @Banned bey tesekkur edermcevaplar ıcın .zaten ben onceki siparıslerı degıl ama rezervasyonları veya daha onceden kac defa ve hangı aralıklarda aradı ıle ılgı bır bılgı cıkarsa daha keyıflı olabılır dedıgınız gıbı ortada ve farklı bır boyutta olursa guzel olabılır . sızden rıcam elbette mumkunse bunu yapabılmak adına bır [ İPUCU ] - [ EGİTİCİ ] yapmak mumkun mudur acaba .