merhaba. Garson isminin yanında masa numarası tekrar çıkıyor nerede hata yapıyorum?
Bir diğer sorum. Garson ürünü 15 dk içinde teslim etmediğinde buton sarıya dönecek. Buton sarıya dönünce “geciken sipariş” yazmak istiyorum. Nasıl yaparım? Şimdiden teşekkürler
$1 sil
script kodu lazım bakmak için
<b>$1</b><br/><color red>{ENTITY STATE MINUTES:Status} Dakika</color><br/>
<background {CALL:BF.getColor('{ENTITY STATE MINUTES:Status}')}</background></br/>
{REPORT TICKET DETAILS:T.User:(TEN.Masalar=$1) and T.RemainingAmount>0}
function getColor(minutes){
if(minutes < 15)
return 'lightgreen>Yeni Sipariş';
if(minutes > 14)
return 'yellow>Geçiken Sipariş';
return 'green>Artık Kapat işte';
}
Siparişin teslim edilip edilmediğini nasıl anlıyor?
Bilmem ben 14 dk küçük 15 sonrası diye 2 e ayırdım
Teslim edildi butonu yaptım. masaya ürünü bırakınca masaya girip butona basıyor.
çok teşekkür ederim. çözüldü
Kurgum şöyle çalışyor.
- Garson sipariş giriyor masa rengi açık mavi oluyor.
- masaya 15 dakika içinde teslim edilip butona basılmassa masa rengi sarı oluyor ve geciken sipariş yazıyor altında garson adı da yazıyor. teslim edildi butonuna basarsa masa turuncu oluyor. ama oda 45 dakika yeni sipariş girilmesse mavi oluyor garson masaya gidip bir isteğiniz var mı diye soruyor.
- masaya 25 dakika içerisinde teslim edildi butonuna basılmassa masa rengi mora dönüyor ve unutulan sipariş yazıyor.
buradaki amaç garsonun siparişi unutma ihtimalini en aza indirmek ve 45 dakika sipariş vermeyen masaya istek sorup satışı arttırmak.
Merhaba, Örnek Kodunuzu Paylasabilirmisiniz.
@HeaRTFasT
sambayı kendi dukkanlarinda cracklı kullanıyon carcklı satıyon crak sitelerinede paylaşıyon hemde gelip burda yardım istiyon. hrısızlığında bir hasiyeti onuru olmalı. sende hic onur gurur olmadıgı zaten konusmandan belliydi.
buradan herkes duysun bu hasiyetsiz alpaslan hırsız ve dolandiricidir.
Isbatlamayan namussuzdur haysiyetsiz ve şerefsizdir tabi var ise.
senin gibi çalıp satıp para kazandıysam eğer çocuklarımdan çıkar.
Ha kişi kendinden bilir işi yardım istemiyorum bende zaten mevcut zaten o bilgi!
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.