Mutfak ekrani ayri bir ekran

merhaba arkadaslar,

sambaposta bilgisayarima 2 ayri ekran bagladim, bunlari mutfak ekrani olarak kullanmak istiyorum.
ana bilgisayar ekrani siparis almak icin kullanilcak; diger iki ekran mutfakta olacak. bu iki ekrana mutfak ekran goruntusunu nasil verebilirim. youtubeda videoda ikinci bir ekran olarak gosteriyor lakin hicbiryerden bunun kurulumunu bulamadim.

https://kb.sambapos.com

1 Beğeni

Merhaba,

Üç farklı mutfak ekranı dokümanı bulunmakta dokümanların içerisinde işleyişlerini anlatan videolar bulunmaktadır bunları kontrol ederek dilediğiniz dokümanı uygulayabilirsiniz.

Mobil client yani garson uygulaması kullanıyorsanız garsona bildirim gönderen;
https://kb.sambapos.com/4-34-garsona-bildirim-gonderen-mutfak-ekrani-nasil-uygulanir/

Mutfak ekranında yiyecekler ve içecekleri ayrı ayrı gösteren;
https://kb.sambapos.com/4-32-mutfak-ekraninda-yiyecek-ve-icecekleri-farkli-ekranda-gosterme/

Standart adisyonu gösteren mutfak ekranı;
https://kb.sambapos.com/4-13-mutfak-ekrani-nasil-hazirlanir/

İyi çalışmalar.

Cevabiniz icin tesekkurler,

Bunlari inceledim ve bu konuda skinti yok. Bndeki problem bilgisayarima bagli olan diger 2 monitore bu mutfak ekranlarini nasil verebilirim ?
Yani 1 bilgisayar kutusu, 3 monitor. Bunun 1i kasada, diger ikisi mutfakta iki noktada duracak.

yazıcı ekle deki yazıcıdan yönlendirme yapılacak ekranları seçilir ne nereye gönderilecekse seçilir
örneğin fırın ve mutfak ayrı ekran olduğunu farz edersek

1 Beğeni

Tesekkurler,
kusura bakmayion bu konularda yeniyim, yazici yoluyla ekrana yonlendirme yapma konusunda yardimci olabilirmisiniz ? bu kodlari nereden bulabilirim ?

1 Bilgisayar 3 Monitör ile bu şekilde çalışmanız biraz zor olur. Sadece görsel takibini sağlayabilirsiniz bilgisayar özellikleriniz tam olarak nedir bunları belirtebilir misiniz?

Bilgisayar kasasi i5 ,4 gb ram ,ssd hard disk. 3 adet 24 inch iiyama prolite dokunmatik ekran. Galiba 3 bikgisayat uzerinden server kurarak yapmam gerekcek

HTML olarak tasarlayabilirsiniz fakat bu sefer kontrolünü sağlayamazsınız sadece gözlemleyebilirsiniz. Bir bilgisayarda 3 Adet SambaPOS da açabilirsiniz ama bu da bilgisayarınızda kasmalar yaşatacaktır. Gerçekten problemsiz bir kullanım için elinizdeki bilgisayarı hem kullanacağınız hem de server olarak tanımlayarak diğer 2 ekrana ise mini pc temin ederek direk server bilgisayara bağlantısını tanımlayarak kullanmanızı tavsiye ederim.