Müsteri Adisyonlarinda Ödeme Sekilleri Gösterilebilir mi?

Merhabalar,

Müsteri adisyonlarinda yapilan ödeme sekilleri ilave edilebilir mi?

Ya da bu alanda yapilan ödeme sekilleri bir sekilde sonradan gösterilebilir mi?
Mesala NAKI, EC Karti, veya artik ne ile ödeme yapildiysa, bu menüde gösterilebilir mi?

Sebebine gelince: Aksamlari Manager EC ve Nakit ödemeleri karsilastirdiginda, genelde Kart ile ödemelerde ya eksik ya fazla birseyler cikiyor. Garsonlari cogu NAKIT olarak aldik deyip gecebiliyor. Buda manageri saatlerce EC karti ile yapilan ödemeleri aramaya sebeb veriyor. EC Karti ile yapilan ödeme saatini Terminal raporundan alip, yapilan ödemeler ile karsilastirip, ona en yakin olan zamani bulup, sonrada düzeltmek ile geciriyorlar.

Tesekkürler
E.Kaplan

Merhabalar,

Bu alanda ödeme tipini eklemeniz mümkün değil.

Features olarak bir sonraki sürüme ekleyemez misiniz Veysel hocam?

Erkan bey, birden fazla ödeme durumunda oluşabilecek durumları göz önüne alarak bu alanda bu şekilde bir durumun doğru olacağını düşünmediğimiz için böyle bir planlama söz konusu değil. Fakat bu durumu siz müşteriniz için rapor olarak çözebilirsiniz daha önce bu şekilde bir rapor paylaşımı yapmıştım bu raporu bir varlık ekranında göstererek de görsel olarak müşterinizin işleyişini kolaylaştırabilirsiniz.

Öyle bir rapor bendede var Veysel hocam da zahmetli oluyor;

EC Kartinda yaptiklari karisikliklari duzeltmek icin aksamlari saatlerce Masa ve Ticket ariyorlar. Bulduklarini Ticket NO sunu not alip, sonra Müsteri adisyonlari menüsüne gidip, ordan duzeltmeye calisiyor.

Bu yüzden kolaylik olsun diye acaba orda bir sekilde gosterilemez mi diye bir istekte bulundum…

Erkan bey iyi geceler aynı sorunu bizde yaşıyoruz işletmemizde, gün sonu raporlarını alıyoruz kredi, nakit, ve yemek çeklerinde Z raporları tutmuyor ise AKTARMA HESAPLARIMIZ var oradan dengeliyoruz, adisyonlarda ödeme şekli göstermeyi ise varlık notu güncelle ile hızlı satış otomasyon komutlarına( NAKİT,KREDİ,YEMEK ÇEKİ) ve kurallarına entegre ederek adisyonda not göstererek çözdük. Ama Veysel beyinde dediği gibi parçalı ödemelerde bu işlem işe yaramıyo onun yerine parçalı ödemedir notunu yazdırıyorum, müşteri bir sorun olupta geri döndüğünde ödemesini basıl yaptığını anında görebilmek için yapıyorum.