Google Calendar API

Merhaba;

Google Calendar API yi nasıl eklerim varlık ekranına? Baya bir uğraştım olmadı.

Task Calender widget eklediğimde de takvimi görebiliyorum ama add appointment yada add event dediğimde onlarca kez aralıksız “Save_16x16.png metinden imaj oluşturalamadı” hatası verip programı kapatıyor.

Google calendar için HTML widget ekleyip ayarladığımda da söyle bir hata veriyor.

bununla alakalı fıkrı olan varmıdır acaba konuyu uzaktan takıp edıyordum . ( @emre ) @Tayfun @mehmet @Banned @anon88389631 @bodrumpc @Bilnex07 @EmrBkts

Merhaba Münir bey ;
Sorunun kaynağı muhtemelen SambaPos içerisinde çalışan html widget eklentisinin İnternet Explorer alt yapısını kullanmasındandır diye düşünüyorum. Yeni çıkacak olan sürümde Chromium desteği gelecek, bu ve buna benzer bazı sorunlar çözümlenecektir.

beta da da Google hesabı girmiyor

@Banned tesekkur ederım cevap ıcın ozaman ne yapıyoruz sabırla beklıyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

Merhaba

Hangi versiyonu kullanıyorsunuz?

5.2.29 beta sürümünde problem yaşamadık.

Bu sorunu şuan güncel olan 5.2.26 versiyonunda ve alt versiyonlarında yaşanıyor. Bayilerimiz beta versiyonu olan 5.2.29 versiyonuna güncelleyerek test edebilirler son kullanıcılar ise beta süresi bitme durumunda yeni versiyon ile kullanabilecekler.

2 Beğeni

Güncelleyerek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

3 Beğeni

@veysel bey bende yıne hata verıyor


bendede bu sekılde hata verıyor

versıyon 5,3, versıyonda

Münir bey bende sorun gözükmüyor 5.3.0 versiyonu olduğuna emin misiniz ?

bunların hepsı bendede sorunsuz calısıyor . oturum ac deyınce maıl adresını eklıyorum kabul edıyor sıfre sayfasında guvenlı degıldır dıyor

Bende şimdi tekrar denedim giriş yapabildim fakat farklı bir mail adresi ile denediğimde sizinki ile aynı hata aldım kontrol edip bilgi vereceğim size.

Giriş yapabildiğim;

Güvenlik uyarısı aldığım;

bunu nasıl gıderebılıyorum acaba @veysel bey ?

Ekstradan bir ayar yapmadım bir mailime sorunsuz girerken diğer mailime giriş sağlayamıyorum muhtemelen mailin kendisinde bir ayar bulunuyor araştırıyorum çözüm üretince bilgi vereceğim.

tesekkur edıyorum ıyı calısmalar dılerım